2020-03-23 12:48:42• hírek • Szatmár.ro

Hazautaztak a VSK kosárlabdacsapatának idegenlégiósai

Mivel a járványhelyzetre való tekintettel a Román Kosárlabda Szövetség nemrég megosszabbította a női és férfi kosárlabda-bajnokság felfüggesztését, valamint továbbra is tilos közös edzéseket tartani, a Szatmárnémeti VSK kosárlabdacsapata hazaengedte az idegenlégiósait. Ez történt egyébként a legtöbb romániai csapatnál is.
 

„Ebben a bizonytalan helyzetben nincs értelme, hogy itt maradjanak az idegenlégiósaink. Most mindenkinek az egészsége a legfontosabb” – nyilatkozta Fógel László klubelnök.
 

Elsőként Maja Miljkovics indult haza, miután azt a hírt kapta, hogy Szerbia a határai lezárására készül. Ugyan bejutott az országba, a határátkelőn karanténba helyezték. Mosby, Denson és Moss repülővel utazott vissza Amerikába.
 

Nehéz helyzetbe került a csapat edzője is: az olasz Mauro Procaccini nagyon nehezen, de talált egy repülőjáratot amelyik elviszi Olaszországba. „Tudom, hogy otthon karantén vár, de nagyon szeretnék a családom közelében lenni” – mondta elutazása előtt az edző, aki mindenképp szeretné folytatni a Szatmárnémetiben elkezdett munkát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: